LIEFDE VOOR TUINEN

Hoi, ik ben Kim (29). Met een achtergrond in interieurbouw en werkzaamheden in de bouw vraag je je misschien af 'Hoe is zij nu in de wereld van tuinen beland?' Het antwoord is lekker cliché: de liefde. Mijn man, Robert (30), is namelijk hovenier. Mijn interesse in het vormgeven van tuinen is er vrij snel ingeslopen. Nu wij twee kindjes hebben, Mats van 5 en Sep van 3, is het hebben van een duurzame tuin ook steeds belangrijker voor mij aan het worden. Hoe groener hoe beter!

Met Blossom & Ferns geef ik je tips over het aanleggen, onderhouden en stylen van je tuin. Met als doel natuurlijk om jou optimaal te laten genieten van het buitenleven.

Let's talk

BUITENLEVEN

Hi, ik ben Evelien (30). Tot voor kort woonde ik midden in het centrum van Den Haag, samen met mijn vriend en twee poezen. Ons balkon stroomde zowat over van de planten en bloemen. Gelukkig hebben we inmiddels een tuin. Yay!

 

Ik hou van natuur, ga graag wandelen en haal hier veel inspiratie uit voor mijn werk als kunstenaar. Nu we een tuin hebben hoef ik niet meer altijd naar het bos of de duinen, maar sta ik met slechts een paar stappen al in een oase van groen.

De tuin is voor mij een plek om te ontspannen op allerlei manieren: lekker eten met vrienden en familie, in de hangmat chillen, nieuwe aanwinsten uit het tuincentrum planten, plantjes onderhouden en me verwonderen over al het leven dat er schuil gaat. 

Voor Blossom & Ferns houd ik me vooral bezig met de website en schrijf ik blogs.

© 2020 BLOSSOM & FERNS

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon