Blossomandferns_x_byDenize-39.jpg
IMG_2385.jpg

Ons doel is het vinden van de juiste balans tussen groen en architectuur. De mooiste buitenruimten ontstaan daar waar duurzaamheid, design en functionaliteit samenkomen. Meer groen, minder steen.

Wij willen van jouw tuin een groene oase maken waar jij het gehele jaar door van geniet, vanuit zowel binnenshuis als buiten in de tuin.

 

Jouw wensen worden vertaald naar een totaalontwerp waarin jij als klant centraal staat. Wij komen met creatieve en eigentijdse oplossingen om jouw tuin zo effectief mogelijk in te delen. Een tuin is bij ons nooit vlak, maar een beleving waarin je wordt meegenomen. Een tuin waarin je je prettig en geborgen voelt, maar die tegelijkertijd ruimtelijk is. De vormentaal, compositie en zichtlijnen zijn hierin erg belangrijk. Het wordt een plek met een eigen identiteit.

ONZE MISSIE

Blossomandferns_x_byDenize-12.jpg

Met een oog voor detail werken wij van a tot z een totaalontwerp uit, compleet met materiaal-, beplanting- en verlichtingsplan, welke direct gerealiseerd kan worden. Hierbij werken wij het liefst met kwalitatieve en duurzame materialen, omdat een tuin jarenlang mee moet gaan. Hierbij combineren wij graag verschillende structuren, vormen en kleuren met elkaar.

Een groene, unieke en eigentijdse tuin start bij de juiste basis: een goed doordacht tuinontwerp, welke aansluit bij jouw leefstijl en woning.

'Design dat leeft'

WIE ZIJN WIJ?

Wij, Kim & Sandy, hebben beiden een passie voor design, vormgeven en groen. Met ieder zo zijn eigen kwaliteiten vullen we elkaar in het werk perfect aan. In 2019 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij samengegaan onder de naam Blossom&Ferns.


De gedachte achter deze naam is het contrast tussen de bloesem en varens. Beiden hebben zij hun eigen kracht en houden elkaar zo ook in balans. De bloesem zit vol kracht, kleur en verrast je, om zich daarna ook weer even snel door de wind te laten vervoeren. De varens zijn kalmer, komen langzaam uit hun schulp gekropen en laten je lang hun schoonheid zien. 

Blossomandferns_x_byDenize-23.jpg

Sandy Visser

‘Na jarenlang als ontwerper te hebben gewerkt in de mode en interieurbranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde blijven ontwerpen maar mij meer richten op duurzaamheid en beleving. Vanaf kinds af aan kon je mij al buiten vinden, en nu nog steeds vind je mij dagelijks in de tuin of met mijn honden in het bos of op het strand.⁣⁣
Al snel maakte ik de keuze om mij te gaan omscholen. Ik ontdekte de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerpacademie & ik was gelijk om!

 

Ik kan hierin elke dag mijn passie voor ontwerp kwijt en geef nu vorm met levende materialen.
Voor mij zijn de eerste vormen en lijnen op papier het belangrijkst. Deze zetten de toon voor de ruimtelijkheid van de tuin, vanuit die basis wordt het ontwerp verder uitgewerkt en ingevuld. Daarnaast houd ik heel erg van het vangen van de juiste stijl die aansluit bij het huis en de bewoners.
 

Mijn doel is om jou naar buiten te trekken, in een wereld die voor zowel mens, dier en natuur goed aanvoelen.⁣'

Blossomandferns_x_byDenize-33.jpg

Kim Bellekom

​'Door mijn achtergrond in de interieurbouw heb ik veel technische ontwerp kennis opgedaan. Daarnaast heb ik een man met een eigen hoveniersbedrijf en zo is mijn interesse in het vormgeven van interieur uitgegroeid naar het maken van prachtige tuinen.
Tijdens het ontwerpproces zie ik de tuin al helemaal voor mij tot in detail. Mijn kracht ligt dan ook voornamelijk bij het combineren van de juiste materialen om zo een ontwerp tot in de puntjes uit te werken en speciaal te maken.
Materialen, technische constructies en bouwwerken, verlichting en styling zijn mijn specialiteiten.

 

Ik ben een echte aanpakker die ook tijdens de aanleg een scherp oog houdt, zo zorg ik dat eventuele problemen snel worden opgelost en het beoogde eindresultaat wordt behaald. Ik zit geen uren achter de computer maar ben liever op pad, ik hou dan ook van het persoonlijke contact met de klant op locatie.’