Zoeken
  • Kim & Evelien

Nieuwe werkplek!

Bijgewerkt: apr 7

Deze week is de tweede week in onze nieuwe werkruimte in BINK36. Wat hebben wij hard gewerkt om hier een mooie en inspirerende plek van te maken.


BINK36

Bink36 is een bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag in een voormalige werkplaats van PTT en KPN gebouwd tussen 1915 en 1970. Het bevind zich midden in de industriële en creatieve wijk Binckhorst. Den Haag Centraal Station en Holland Spoor zijn op loopafstand en met de auto zit je binnen no time op de snelweg. Super handig als je bij ons op de koffie wilt komen.


In totaal bestaat BINK36 uit 4 gebouwen met een oppervlak van totaal 40.000 m2. Woooaa. Wij zitten met ons kantoor op de begane grond in het C-gebouw op C069.


Klussen

Toen we onze sleutel kregen zag ons kantoor er uit als een heel saai kantoor inclusief systeemplafond. Wij zijn daar niet zo fan van dus dat plafond ging er direct uit. Hierdoor is onze ruimte nu bijna de helft hoger en zijn er industriële details zichtbaar geworden. Dit hield in dat we de wanden moesten verhogen. Daarnaast hebben we een houten entresol gemaakt om de ruimte een speels effect te geven en om de buitensfeer naar binnen te brengen. Het plan is om de entresol vol te zetten met mooie planten. Urban Jungle in the making!Garden Createbox

Met Blossom & Ferns hebben we een nieuw concept ontwikkeld voor het ontwerpen van tuinen en dakterrassen tot 120 m2: Garden Createbox. Met Garden Createbox krijg je wanneer je een tuinontwerp afneemt een box opgestuurd vol met leuke tuininspiratie. Daarna komt onze ontwerper bij je thuis of komen jullie bij ons op kantoor om binnen 3 uur een uniek ontwerp te maken. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Garden Createbox.


Inspiratieruimte

Ons kantoor is naast onze werkruimte ook bedoeld als inspiratieruimte voor onze (potentiële) klanten. We hebben samples liggen van mooie materialen, verlichting van In-lite en boeken vol leuke voorbeelden van wat er in een tuin allemaal mogelijk is. De inrichting met de houten entresol, betontegels, binnenkort de verlichting van In-Lite en onze groeiende plantenverzameling dragen bij aan de sfeer. Wat wordt dit een fijne plek!!


We houden jullie nog even in spanning, foto's van onze nieuwe werkplek volgen nog ;)


43 keer bekeken

© 2020 BLOSSOM & FERNS

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon